Jeroen in de kunsten

Een duizendpoot. Graag probeer ik van alles uit. Veel materialen en technieken, er valt zoveel te ontdekken. Er zijn zoveel manieren om me uit te drukken, dat is fantastisch.

Heerlijk werken in zwartwit, dat geeft rust en regelmaat. Een helder beeld, zonder afleiding van kleur. Toch kan het ook heel dynamische taferelen opleveren, zoals bijvoorbeeld de leisteendrukken en stofdrukken laten zien. 

Kleuren hebben zo weer hun eigen dynamiek. Spetterend of sereen, het kan allebei. Altijd verrassend en uitnodigend.

Jeroen in de kunsten. Dat is een kant van mij. Jeroen is ook grafisch ontwerper. Ook fascinerend en soms kan ik beiden combineren, dat is helemaal leuk.

Ga op ontdekkingstocht op deze site. Er is een hoop te zien. Nieuwsgierig geworden? Wil je het werk graag in het echt zien? Dat kan. Stuur me een berichtje of bel en we maken een afspraak.

Ik ben reuze benieuwd naar wat je van mijn werk vindt.

Leuk als je een reactie achterlaat.

Groeten en tot ziens, Jeroen van Lente

Zo bezig zijnde met het maken van deze site realiseer ik me dat ik goud in handen heb. Het biedt zoveel mogelijkheden om mijzelf te laten zien. De voorkant, de achterkant, de onderkant, de binnenkant. Internet lijkt zo'n vluchtig medium maar er zijn juist veel kansen om grenzen over te gaan, om de diepte in te gaan. The sky is the limit, hou jezelf niet tegen. Ik ben bezig plekjes te maken op deze site die, in al zijn dynamiek, mij weerspiegelen. Er ontstaat een veeltonig beeld met een berg aan facetten en dimensies. Taal is daarbij zeer zeker mijn vriend. Het is heerlijk om me uit drukken in woord en in beeld. 

Ik doe dat met enorm veel sturm und drang, ik bruis enorm, ik kan niet wachten, alles moet er uit, ik ben onstuitbaar. Misschien vreemd genoeg geeft me dat toch rust. Of misschien moet ik het energie noemen. Dat komt denk ik omdat wat er onstaat zo helemaal 'mezelf' is, zo bij mij past, dat ik er vertrouwen in heb dat het goed komt en dat het iets moois en waardevols wordt. Ik barst van de ideeën, ze struikelen over elkaar heen. Ik kan het nauwelijks bijhouden. Ik zie het al voor me: er ontstaat zo een 'totaal-kunstwerk', een fantastisch geschenk aan mezelf en aan jullie.