Waar is de kunst?

Uiteraard kun je bij mij op het adres Tielekeshoeven 32 in Rosmalen komen kijken naar mijn werk. Daarnaast hangt er op een paar andere plaatsen ook werk van mij aan de muur.


Bibliotheek Rosmalen

 

De kunst van het Vertrouwen, de Vrijheid en het Plezier, zo noemde ik mijn tentoonstelling die ik in 2012 in de fraaie bibliotheek van Rosmalen had. Heel veel ruimte was er om mijn werk op te hangen en dat was fijn. Veel bezoekers lieten warme commentaren achter in het boek dat ik er had neergelegd. En, de bibliotheek kocht het werk De Blauwe Man aan, fantastisch!

 


Tafelen.nu

 

Tafelen.nu  Stationsstraat 13 in Rosmalen

Bij Tafelen.nu kun je kookworkshops volgen. De ruimte op deze foto is de plek waar cursisten kunnen eten en het wordt verhuurd als vergaderruimte. Een mooie plek om mijn werk op te hangen. De huisstijl van Tafelen.nu heb ik ontworpen. Ook de naam voor dit bedrijf komt uit mijn koker. Wat wil je nou het liefste als je aan eten denkt? Heerlijk tafelen!

Er hangen hier acht kunstwerken. Bel of mail me, dan kunnen we er even gaan kijken.

 


Educatief Centrum Sparrenbos

 

Educatief Centrum Sparrenbos  Eikakkerhoeven 83 in Rosmalen

Op deze locatie van basisschool Sparrenbos (ook kinderopvang) lopen de jongsten rond, de 0 tot 8-jarigen, hun ouders en leerkrachten. Hier hangt een aantal beesten die ik ontwierp voor de omslagen van Grip, de methode begrijpend lezen van uitgeverij Malmberg. Een prikkelend ontwerp waar kinderen van groep 4 tot en met 8 mee werken. Ook de linosnede Vogelpraat hangt hier.

Zie ook: Grip op lezen